Divendres, 29 de setembre del 2017 
10:00 h 
Palau de la Música 
25 € 
11/01/2017 
VISITA 

 Palau de la Música 

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona 
Vine a descubrir els secrets del Palau de la Música Catalana, una perla arquitectònica del modernisme català, l'única sala de concerts modernista declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO
 

L'edifici s'articula al voltant d'una estructura central metàl·lica recoberta de vidre, que en rebre la llum natural converteix l'edifici més significatiu de l'obra de Domènech i Montaner en una caixa de música màgica on es combinen totes les arts aplicades: escultura, mosaic, vitrall i forja. Les visites guiades que ofereix el Palau de la Música Catalana són una cita ineludible a Barcelona.

La visita s'inicia per l'escala noble adornada amb flors, senyeres i una barana única: construïda combinant amb saviesa materials de tot tipus com ferro o vidre i creant un món de detalls que sorprenen una vegada i una altra els visitants i espectadors.

A continuació es visita la Sala Lluís Millet, des d'on s'entreveu la gran balconada exterior amb columnes que simbolitzen flors de tota mena, en un homenatge a la natura.

Finalment la visita culmina a la Sala de Concerts, on una explosió de colors, de formes i llum dona la benvinguda a aquest grandiós recital d'art decoratiu que dia rere dia sorprèn i inspira visitants i artistes. També es puja al segon pis, a tocar de la gran lluerna, gota d'aigua i de mel, font de llum i d'inspiració.

I per acabar, l'orgue del Palau, que presideix la sala, acompanya el públic en un petit viatge musical.

 

Recorda que el període màxim per l'anul·lació i reembors de l'import de l'activitat serà de 2 dies abans de la realització de la mateixa.