Dijous, 9 de maig de 2019
de 18 a 20h
Sala d'actes de la Delegació
Gratuït
4/4/2019
jornada tècnica

 Paviments continus decoratius en edificació

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia - Manresa
La Delegació del Bages-Berguedà-Anoia organitza, el proper 9 de maig, una jornada tècnica a càrrec de Sika, sobre paviments continus decoratius en edificació.

Sika pot oferir diverses solucions i productes per a solucions de paviment. Les solucions per a cada segment de mercat estan subjectes a les necessitats  particulars en termes de: propietats mecàniques, requisits d'higiene i neteja, estètica, seguretat, etc.

Les solucions de paviments i revestiments s'utilitzen en diverses àrees en funció dels edificis i instal·lacions, per exemple per a sòls industrials amb requeriments de resistències químiques i mecàniques, parets d'indústria alimentària amb requisits higiènics, terra/parets en ambients de sales blanques i plantes decoratives.

Sika té més de 50 anys d'experiència en solucions Sikafloor per a paviments i és líder a escala mundial en tecnologies de paviments continus.

Els sistemes de paviments i revestiment, que Sika ofereix, es basen en moltes tecnologies incloent-hi: resines epoxi, PUR i PMMA;  aquestes són solucions abastant tots els tipus de requisits per a aplicacions industrials i comercials. Els productes són d'elevada qualitat i estan dissenyats per a les últimes tendències i requisits, compleixen amb totes les normatives i estàndards, p. e. ISO 9001 i 14001, AgBB, marcat CE, M1, CSM, etc. A més, Sika és el líder mundial en control dels VOC i en solucions de paviments amb tecnologies ESD/ECF.

Programa:

  • Introducció general.
  • Preparació del suport abans de l'aplicació d'un paviment.
  • Sistemes Sikafloor segons exigències concretes.
  • Diferents tecnologies per a paviments continus.
  • Sostenibilitat en paviments i certificacions.
  • Torn obert de paraules

 

Ponent:

Álvaro Garcia. Enginyer d'Edificació. Dept. Tècnic Sika, SAU.