05/10/2017 
Dijous, de 18 a 18.30h 
Sala de conferències  del CAATEEB  
Gratuït  
 
Jornada informativa  

 Presentació Postgrau en Eficiència Energètica  

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona 
Coneix el  Postgrau en Eficiència Energètica d'Edificis segons la ISO 50.001 de la mà dels seus directors acadèmics.
 

L'ús racional i eficient de l'energia, així com dels recursos naturals, en general , constitueix avui dia, una prioritat indiscutible i necessària. De fet, forma part de les principals estratègies i decisions polítiques que afecten el desenvolupament econòmic i social. D'altra banda, segons la mateixa Comissió Europea "l'Eficiència Energètica  ha de ser portada fins a un nou nivell, amb un potencial assolible de reducció del 20%".

 

La ISO 50001 és una norma internacional d'estandarització especialment creada pels sistemes de gestió de l'energia, que es converteix en un instrument fonamental per assolir aquests objectius .  Aquesta normativa té com objectiu mantenir i millorar un sistema de gestió d'energia a una organització amb el propòsit de la millora continua de l'eficiència energética, l'ús d'energia  i el consum energètic, per tal de tenir un impacte sobre l'eficiència, els costos i l'emissió de gasos.

El curs s'estructura  seguint el plantejament  de la ISO 50001 ( Plan, Do, check, Act).

 

La presentación del contingut del postgrau será realitzada per:

 Professors

Direcció acadèmica

Fabian López

Doctor arquitecte. Membre de Societat Orgànica (assessoria ambiental en el camp de l’arquitectura)

Lluïsa Sànchez

Arquitecta. Especialista en Instal.lacions i energia en la edificació. Gerent i Sòcia de JSS Associats. Enginyeria i Arquitectura. Professora Universitària en ETSAV i ETSAB.