del 3 al 9 d'octubre 2015
 
Barcelona
activitats gratuïtes
 
Setmana i Fira de la Rehabilitació

 REhabilita 2016

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
Del 3 al 9 d'octubre  se celebra la 3a edició de REhabilita: Setmana i Fira de la Rehabilitació, per saber tot sobre la rehabilitació i el manteniment d'edificis amb activitats dirigides als professionals i als ciutadans

REhabilita organitzat pel Col·legi d’Aparelladors de Barcelona, és un espai especialitzat en la rehabilitació i el manteniment, un lloc on es desenvolupen activitats de caire professional i divulgatiu. Una setmana d'activitats tècniques i de divulgació ciutadana orientada a promoure l'activitat de la rehabilitació a Catalunya en una acció conjunta de tots els agents implicats. 

 

Consulteu el programa

 

 • La Setmana de la Rehabilitació  dirigida a realizar jornades i activitats professionals i tècniques que es desenvoluparan principalment en el Col·legi d’Aparelladors.

  Consulteu la programació

  

 • La Fira de la Rehabilitació serà el dissabte i diumenge al Passeig Lluis Companys de Barcelona i es dedicarà preferentment a activitats generalistes dirigides a tot tipus de públic. Hi haurà:
   •  Espai demostratiu i expositiu de fabricants, distribuïdors i empreses especialitzades.
   •  Oficina de rehabilitació una assessoria tècnica oberta a tothom per informar i assessorar sobre ajuts, finançament, millora energètica.
   •  Village de la rehabilitació espai lúdic per a tota la familia amb tallers sobre la millora energètica i l'accessibilitat.


  Consulteu la programació