del 20 al 24 de novembre 2017
diversos
a consultar
jornades gratuïtes
 
Rehabilita 2017

 4a Setmana de la Rehabilitació

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
Del 20 al 24 de noviembre  se celebra la 4a edició de Rehabilita: Setmana de la Rehabilitació, per saber tot sobre la rehabilitació i el manteniment d'edificis amb jornades especialitzades dirigides als professionals

La rehabilitació no consisteix només en mantenir i conservar adequadament el nostre teixit urbà i arquitectònic, sinó que permet millorar la eficiència i la qualitat de vida dels ciutadans i regenerar la imatge, la convivència i la cohesió social dels barris, pobles i ciutats, facilitant la generació de llocs de treball de proximitat i l’accés a un habitatge digne, els grans reptes que té el nostre país per als propers anys.
 
La Setmana de la Rehabilitació tractarà tots aquests temes, alineant-se també amb el model estratègic del nostre entorn on es prioritza l’economia circular, la lluita contra el canvi climàtic, la transició energètica i les polítiques d’habitatge. Per aconseguir-ho la sostenibilitat ens marca el camí a seguir, la tecnologia ens aporta els mitjans per implantar-ho i la rehabilitació es converteix en l'objectiu que permet obtenir els millors resultats perquè s’aplica en la part del territori ja edificat.
 
És per tot això que estem convençuts que trobareu interessant les jornades que s’han programat en l’edició d’aquest any.

 

Més informació i inscripcions

 

  

 Dilluns 20

 Dimarts 21

 Dimecres 22 

 Dijous 23

 Divendres 24

Àmbits:

 ENERGIA

 PROFESSIÓ

  SOSTENIBILITAT

 TRADICIÓ I INNOVACIÓ  

matí Las polítiques d’habitatge a les ciutats. Canvi de paradigma  Intervencions i actuacions per a conservar i millorar el parc edificat. Eines i exemples Beneficis de la rehabilitació sostenible  Cobertes, estructures i instal·lacions    La protecció solar a la rehabilitació
tardaCap a una rehabilitació energética La protecció al foc a la rehabilitació 
Economia circular, el paper de la rehabilitació Accessibilitat i adaptació funcional 
vespre   La col·laboració entre professional en la rehabilitació. El Museu de les Cultures del Món