Divendres, 24 novembre de 2017 
A partir de les 20.30h  
Teatre-Auditori de Granollers 
25€ (IVA inclòs) 
06/11/2017 
SOPAR 2017 

 Sopar de Col·legiats del Vallès Oriental 

Delegació del Vallès Oriental - Granollers 
La Delegació del Vallès Oriental us convida al sopar  anual de col·legiats, que enguany tindrà lloc el dia 24 de novembre al Teatre-Auditori de Granollers.
 

Tornem a retrobar-nos! Ja som a meitat de la tardor i toca veure’ns a tots de nou.


La nostra delegació,  ja està enllestint el 27è Sopar de Col·legiats del Vallès Oriental per al proper divendres 24 de novembre, l’últim divendres de mes, i aquest cop la trobada serà al Teatre-Auditori de Granollers, a la capital de la nostra comarca. 


Inaugurat l’any 2002, el Teatre-Auditori de Granollers i la seva programació són un referent per al seu territori d’influència i per al conjunt de Catalunya. Les arts escèniques i la música enteses com un bé públic i la capacitat creativa i artística de la seva ciutat i comarca són les prioritats de la seva acció.
L'edifici va ser dissenyat per l’arquitecte granollerí Josep Maria Botey i es va construir sobre els antics terrenys on hi havia hagut l’escorxador municipal. Destaca en el disseny l’ús del formigó, el morter, la pedra, el vidre, el coure i el ferro. El terra del vestíbul és de pissarra de la Xina i a les sales hi ha moqueta, que apaivaga el so.


Soparem de la mà d' El Gato Verde que  enceta una nova etapa amb un nou projecte al Teatre Auditori de Granollers. Entra en funcionament un espai gastronòmic gestionat pel personal de la fundació i associació Apadis. És un restaurant social, amb la finalitat d'afavorir la integració social i laboral de les persones amb discapacitat.
Com diu Imma Navarro, la seva presidenta "Tots els joves d’APADIS estan entusiasmats amb aquest nou projecte que consolida la feina ben feta i la continuïtat de la seva formació vivencial, cuidant els detalls que caracteritzen el restaurant."

 

Programa:
20.30h  Copa i aperitiu de benvinguda 

21.00h  Foto de grup

21.15h  Parlaments

21.30h  Sopar

 

Us demanem que ens confirmeu la vostra assistència, abans del dia 20 de novembre, per correu electrònic a  caateeb.vor@apabcn.cat , trucant al 93 879 01 11 o bé presencialment a la Delegació.

 

PD: Si algú pateix alguna intolerància o al·lèrgia alimentària que ho comuniqui en el moment de fer la reserva.


Us hi esperem!
El preu del sopar és de 25 € per persona (IVA inclòs)