dimarts, 27 de novembre de 2018
20h
Auditori Fundació Catalunya La Pedrera - Plana de l'Om, 5 - Manresa
Entrada lliure
16/11/2018
Acte de lliurament

 5è Premi Àlex Mazcuñán i Boix

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia - Manresa
La Delegació del Bages-Berguedà-Anoia, va organitzar el passat 27 de novembre, l'acte de lliurament de la cinquena edició del Premi Àlex Mazcuñán i Boix.

Per cinquena vegada, es van convocar les bases d'un premi bianual que s'atorga als nostres companys col·legiats per homenatjar, més enllà d'una trajectòria professional, una participació activa, desinteressada i rellevant en qualsevol activitat ciutadana, d'art, cultura, esport o d'altres tipus, al servei de la comunitat, en l'àmbit local, comarcal o de país.

 

Aquest premi rep el seu nom en memòria d'un company nostre ja desaparegut i que plasma el caràcter que es dóna al premi, i que molts de vosaltres segur que coneixíeu de ben a prop, és el Premi Àlex Mazcuñán i Boix, del Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació del Bages, Berguedà i Anoia.

 

Veredicte del Jurat

El 13 de novembre el veredicte del jurat va ser comunicat a la Comissió Territorial de la Delegació del Bages-Berguedà-Anoia del CAATEEB tenint ja el guanyador del Premi per aquesta cinquena edició.

 

Acte de lliurament del Premi

L'acte de lliurament del Premi Àlex Mazcuñán i Boix es va dur a terme el passat 27 de novembre, a l'auditori de la Fundació Catalunya La Pedrera (Plana de l'Om, 5 - Manresa).

 

El elemento web ha sobrepasado el tiempo de espera.