29/03/2019
A les 10h
C/ Sancho de Ávila, 66 - Barcelona
Gratuït
21/2/2019
VISITA TÈCNICA

 Visita showroom a ELEKTRA

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès
La Delegació de l'Alt Penedès-Garraf organitza una  visita showroom  a l'empresa ELEKTRA.

SEI Lleida S.L va néixer el setembre de 2009 amb seu i raó social a Lleida. El 2012 l'empresa va passar a denominar-se Elektra Catalunya, un canvi que es va emmarcar en el projecte d'implantació de Grup Elektra a tot Catalunya amb l'obertura de sis nous punts de venda a les localitats de Barcelona, ​​Manresa, Martorell, Terrassa, Figueres i Tarragona .

El 2014 el projecte s'amplia amb l'obertura d'un nou punt de venda a Vilafranca del Penedès, passant a ser un total de vuit punts de venda a tot Catalunya. L'equip humà d'Elektra Catalunya compta amb àmplia experiència en la distribució de material elèctric a Catalunya, i ofereix suport tècnic a tots aquells clients que ho requereixin.

El principal valor d'aquesta nova empresa, igual que Grup Elektra, és el servei al client i la seva experiència en l'assessorament tècnic comercial. En la seva cartera de clients tenen cabuda des dels petits instal·ladors fins a les grans organitzacions industrials, i a cada un d'ells se li ofereix una solució a les seves necessitats.

En finalitzar la visita podreu participar al networking amb acompanyament d'un pica-pica.