Dilluns, 9 de Maig
De 18:30 a 20:30 hores
Sala d’actes, CAATEEB
Gratuït
25/4/2016
ESPAI EMPRESA

 VisualARQ, solució BIM flexible per a Rhino

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
Asuni organitza amb la col.laboració del Col.legi d’Aparelladors Arquitectes Tècnics d’Edificacio de Barcelona un espai empresa on parlarem del VisualARQ, solució BIM flexible per a Rhino

En aquesta sessió presentarem las característiques BIM Flexible que VisualARQ aporta a Rhino.

 

  • Coneixereu eines per millorar el procés de disseny i producció de projectes d’arquitectura de qualsevol complexitat geomètrica, i la generació de models BIM d’una manera àgil i intuïtiva.
  • Aprendreu com generar la documentació d’un projecte de forma dinàmica (plantes, alçats, seccions, llistats, àrees, amidaments, etc...) a partir del model 3D, (que després podreu exportar en format .dwg a AutoCAD.
  • S’ensenyarà com treballar amb objectes d’arquitectura paramètrics, i com crear-los des de Grasshopper (eina de programació visual per modelar geometria de forma algorítmica).
  • Pels qui treballeu amb altres solucions BIM (com Revit, ArchiCAD, Tekla), veurem la manera òptima d’intercanviar models BIM entre aquests programes i Rhino amb el format IFC.
  • Finalment veurem com generar seccions en temps real, renders i vistes d’arquitectura i alguns consells per preparar el model per a la impressió 3D.

 

Més informació: http://www.visualarq.com/

 

Ponent:

 Francesc Salla, Arquitecte i manager de producte, de VisualARQ en Asuni.

 

Organitza: