Del 31 de maig al 1 de juny 
de 9:30 a 19:00 hores 
Fira Barcelona. Recinte Montjuic 
Gratuït 
08/05/2017 
Emprenedoria 

 Biz Barcelona 2017 

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona 
Els propers 31 de maig i 1 de juny, tindrà lloc l'edició d'enguany, de la Fira que dona cabuda a emprenedors, empreses i autònoms
 

Els propers dies 31 de maig i 1 de juny se celebrarà a Barcelona, l'esdeveniment de referència a Catalunya en matèria d'emprenedoria. Durant aquests dos dies la Fira de Barcelona serà el punt de reunió de les solucions per a la creació, el creixement i la internacionalització d'empreses i projectes empresarials.

 

Accés gratuït al Biz Barcelona'17 gràcies a la Intercol·legial, tots els col·legiats interessats en assistir-hi, tindreu accés gratuït al recinte. Enviant un correu electrònic a colegiacio@apabcn.cat obtindreu el vostre codi promocional i les instruccions necessàries per fer correctament la  inscripció.

 

 

 

Networking Interprofessional: dimecres, 31 de maig 2017

Hora: De 10 a 13 h. (entrevistes de 15 minuts per candidat)

Lloc: Pavelló 1 del recinte firal Montjuïc de Fira de Barcelona (Saló Bizbarcelona)

 

Una única jornada que s’adreça exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci. Els professionals tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre sector i d’altres, i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

 Getting Contacts generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els seus interessos + llistat detallat dels participants i acreditació/ identificació personal.

Amb la teva participació aconseguiràs:

  • Reunions directes amb empreses
  • Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai
  •  Agenda d’entrevistes personalitzada

A més, tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podreu publicar gratuïtament el vostre perfil professional a través d’unes pantalles instal·lades a l’espai i reunir-vos, si ho considereu, amb altres professionals i visitants que s’interessin pel vostre anunci.

 

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIONS NETWORKING : 19 DE MAIG 

Reserveu la vostra plaça FENT CLIC AQUÍ
Inscripció ràpida; hola@gettingcontacts.com o Tel.93 001 44 78