28/02/2018 
De 18:00 a 19:30h 
Sala d'actes del CAATEEB 
Gratuïta  
 
CONFERÈNCIA 

 Alimentació en la gent gran. Prevenció en salut 

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona 
El CAATEEB t'ofereix una conferència a càrrec de Jordi Valeta on es tractaran temes de nutrició, alimentació per a la gent gran i consells nutricionals.
 

L'alimentació és un factor més important del que ens pensem. Alimentar-se a part de ser una necessitat fisiològica, també és una font de satisfacció, però, sabem exactament quins tipus d'aliments ens convenen més segons l'edat que tenim?

 

 

Per tal que una alimentació sigui saludable ha de complir certes condicions. És necessari que contingui l'energia i els nutrients en la quantitat i les proporcions adequades per a l'individu, és a dir, hi ha d'haver un equilibri nutritiu i a més a més ha de satisfer tot un seguit de condicions de diferents tipus com higièniques, afectives... 

En el cas de les persones grans, és molt important saber quins aspectes comuns poden afectar en la seva salut i que de ben segur, es poden mantenir o millorar amb una alimentació apropiada i equilibrada.

 

El programa de la sessió serà el següent:

 

  1. Conceptes generals sobre nutrients i nutrició.
  2. Alimentació més indicada en la gent gran. Prevenció en salut. Inflamació, Osteoporosi i d'altres alteracions freqüents.
  3. Ajudes nutricionals mitjançant la suplementació natural. Suplements naturals actuals.
  4. Torn obert de paraula.

 

 

Ponents de l'activitat

Jordi Valeta

Tècnic en naturopatia funcional. Expert en nutrició celular activa i Fisioterapeuta.