Dimarts, 12 d'abril de 2016
de 4 a 6 de la tarda
Sala d'actes de la Delegació
Gratuït
15/3/2016
Sessió informativa i de consultes

 Dubtes freqüents sobre control de qualitat. Mètode abreujat de planificació, seguiment i registre de documents del CAATEEB

Delegació d'Osona-Moianès - Vic
La Delegació d'Osona-Moianès  organitza, el dia 12 d'abril, una sessió informativa i de consultes sobre el Control de Qualitat, que inclourà la presentació de l'eina informàtica Control-CQ per dur a terme el seguiment del control.

L’assessoria  tècnica rep via telefònica i presencial un volum quantiós de trucades relacionades amb el control de qualitat. Per aquest motiu, creiem oportú fer una sessió on es plantegin les qüestions més freqüents que ens arriben i les respostes a aquests dubtes.

 

Durant la sessió es presentarà un mètode abreujat de planificació, seguiment i registre de documents del control de qualitat a les obres, que han elaborat des de l’àrea tècnica com a metodologia pròpia, a l’hora de fer les justificacions dels seguiments del control que regula el RD 314/2006 CTE en la seva part primera, Annex II.

 

Aquesta metodologia s’ha materialitzat en la creació d’una eina informàtica, de fàcil ús per als tècnics que es pot fer servir des de qualsevol dispositiu electrònic.  Presentarem l’eina i repassarem els principals conceptes que hem de tenir presents per gestionar el control de qualitat en el marc normatiu actual.

 

La sessió anirà a càrrec de  Xavier Díez. Tècnic assessor- Àrea tècnica del CAATEEB.