Dijous, 2 de juliol de 2015
10h
Estació de RENFE de Sitges
12€ Insolit Barcelona + 7.5€ jubil·lats o 13€ no jubil·lats per visita Cau Ferrat i Palau Mar i Cel
9/1/2015
Itineraris

 Els Indians a Sitges

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
El CAATEEB us proposa aquest itinerari pels Indians a Sitges, de la mà d’Insòlitbarcelona
 

Presentació

 

El segle XIX va ser el moment en què centenars de catalans van emigrar a les Antilles amb el somni de fer les Amèriques: joves de Mataró, d'Arenys, de Vilanova i de Sitges, amb l'esperança de fer-se rics s'embarcaven per treballar a les cases i magatzems de comerç que altres catalans tenien al Nou Món. Durant aquesta ruta visitarem el poble de Sitges, des de l'interior, Carrer de l'Illa de Cuba, fins a la vora del mar, el Cau Ferrat. Us convidem a descobrir la màgia del modernisme dels segles XIX i XX que s'ha mantingut fins l'actualitat passant per la mà de diferents propietaris i artistes.

 

Aquest itinerari anirà a càrrec de Tate Cabré. És periodista cultural freelance i guia turística. Ha treballat en les següents Universitats: Universitat Rovira i Virgili, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat de la Habana. A més, ha escrit diversos llibres: "Cuba a Catalunya: el llegat dels Indians", "Guia de rutes Indianes de Catalunya", "Arquitectura modernista del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre", "Petita història de Josep Anselm Clavé", entre d'altres.

 

Horari

  • 10h: Trobada a l'estació de RENFE de Sitges i inici de la ruta.
  • 11.15h: Arribada i visita al Cau Ferrat i adquisició de les entrades combinades dels dos espais: Cau Ferrat i Palau Mar i Cel. Els preus són els següents: 7.5€ pels jubil·lats i 13€ pels no jubil·lats.
  • 12h: Visita guiada al Palau Mar i Cel.

 

Preu

  • Ruta Sitges Insolit Barcelona: 12 euros.
  • Entrada combinada Cau Ferrat i Palau Mar i Cel: 7.5 euros pels jubil·lats i 13 euros pels no jubil·lats.

 

Organitza

 

 

 

En línia, per telèfon al 93 240 20 60 o bé a colegiacio@apabcn.cat