Dijous 8 de març i Divendres 9 de març
8 de març de 9:30 a 19h i 9 de març de 9 h a 13:30 h
AXA Auditorium
 
 
CIMERA

 European BIM Summit 2018

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
No et perdis la quarta edició de l'European BIM Summit 2018, l'esdeveniment BIM de referència organitzat pel CAATEEB.

La quarta edició de l'European BIM Summit (EBS) es celebrarà els  dies 8 i 9 de març de 2018 a l'Auditori AXA (L'illa Diagonal) i es confirma així com l'esdeveniment de referència sobre Building Information Modelling (BIM) a Europa.

 

Consolidat com un dels grans esdeveniments internacionals en la matèria, aquesta edició es dedica a les estratègies i aplicacions directes que s'estan duent a terme a Europa i a la resta del món, on es presenten els darrers avenços i el gran impacte d'aquest nou mètode de treball basat en els processos col·laboradors, els models digitals en tres dimensions i la gestió de la informació i les dades generades des de l'inici del plantejament i conceptualització d'una edificació o una infraestructura fins el seu manteniment i operació posterior. Aquesta metodologia ha esdevingut indispensable per obtenir estalvis directes per una banda i un control de la gestió per l'altra, transformant el sector de la construcció en un sector dirigit a la millora de la qualitat i l'obtenció d'eficiència en qualsevol tipus de projectes.

 

La cimera es dirigeix a tècnics i responsables de les administracions públiques, promotors, despatxos d'arquitectura, enginyers, consultories de serveis, proveïdors de materials, fabricants, project & construction managers, directors d'execució d'obra i facility managers, i constructors, entre d'altres, que són els decision makers que marquen i marcaran el rumb del sector de la construcció.

 

Inscripcions

 

Atenció! El CAATEEB posa a disposició dels arquitectes tècnics col·legiats a Barcelona 60 entrades a 90€. Cal sol·licitar el codi promocional a inscripciones@bimsummit.eu. Oferta vàlida fins a finalització d’existències.  Només es pot reservar una entrada per col·legiat.

 

 

Per més informació: http://europeanbimsummit.com

 

 

Adreça:

Auditori AXA (L'Illa Diagonal)

Avinguda Diagonal, 547.

08029 Barcelona

 

MAIN PARTNER:

 

 

 

ORGANITZEN: