del 6 al 28 de novembre de 2015
dilluns i dimarts de 9 a 13h i de dijous a dissabte de 18 a 20:30h
Sala d'exposicions de la delegació del Maresme
Gratuït
2/11/2015
Exposició

 Botanicals, de Teresa Pera

Delegació del Maresme - Mataró
La Delegació del Maresme junt amb l'Associació Sant Lluc per l'Art us conviden, el proper divendres 6 de novembre, a  l'exposició "Botanicals" de l'artista Teresa Pera.

Teresa Pera, nascuda a Vilassar de Mar (Maresme) el 1983, necessita el mar quan treballa. La seva manera preferida de treballar és en solitud, sense distraccions i en silenci. Cuidadosament organtiza el seu dia en un estudi, ordenant tot al seu voltant i trobant un equilibri mental abans de començar a pintar. Normalment treballa vàries obres alhora i sense parar.

 

Començava a dibuixar i pintar de petita, continuant aquest camí i donant les xeves primeres classes amb Albert Alís a Mataró. A l'inici de la seva carrera  mirava els impressionistes i ara veiem influències de l'art oriental, com l'art de la caligrafia del Japó, i té com a exemple l'artista abstracte Cy Twombly.

 

És llicenciada en Belles Arts per la universitat de Barcelona en el 2005, i va obtenir un Màster de la mateixa universitat en el 2006.

Teresa Pera no es veu fent altra cosa que pintant. El seu futur és en busca de la sensibilitat, la bellesa misteriosa que vol transmetre amb les seves pintures, dibuixos i caligrafies.

 

Ha participat en nombroses mostres col·lectives (Holanda, Alemanya, Àustria, França i Espanya) i individuals, les més recents, d'aquest mateix 2015, a Llavaneres i Maastrich, i també anteriorment a La Destil·leria de Mataró, al Museu Monjo de Vilassar de Mar, a Sabadell i a Tarragona.