Del 16 de desembre de 2017 al 13 de gener de 2018 
Matins: de dimarts a  divendres de 9 a 13h / Tardes: dimarts i dimecres de 15 a 17h i dissabtes de 18 a 20h 
Sala d'exposicions del CAATEEB-Osona i Moianès 
Entrada lliure 
30/11/2017 
Exposició 

 Calaix de sastre, de Laia Aguilà, Fabiola Mora i Chami González 

Delegació d'Osona-Moianès - Vic 
La sala d'exposicions de la Delegació d' Osona/Moianès acull, del 16 de desembre al 13 de gener, l'exposició col·lectiva "Calaix  de sastre"  de Laia Aguilà, Fabiola Mora i Chami González.
 

Calaix de Sastre neix de la simbiosi i la complicitat entre dues dones que es van conèixer, fruit de la casualitat, i que han trobat afinitats en diferents àmbits de la vida, sobretot en la creació conjunta de peces.

 

La Laia viu i treballa al Montseny, connectada a la natura. Allà experimenta constantment amb el que li proporciona l’entorn per fer les seves peces de feltre, tenyir la llana, fer paper o filar per crear elements únics amb ànima. A l’entorn hi troba també la tranquil·litat i la vitalitat per evolucionar com a artesana de la llana i creadora de peces úniques i irrepetibles amb essència femenina.  

La Fabiola va començar, fa molts anys, a experimentar teixint amb llana per fer-se aquelles peces de roba que no trobava enlloc. Després d’anys de parèntesi ha reprès la seva afició al disseny de moda creant models únics amb personalitat, per a ella mateixa o per a les persones més properes. En la creació de les peces sempre hi ha una idea inicial que es va transformant al llarg de la realització esdevenint al final allò diferent i irrepetible.


Així doncs, Calaix de Sastre sorgeix d’una reflexió conjunta entorn al cicle vital de la dona que es tradueix en peces individuals i conjuntes que, a través de textures, colors, formes i combinacions, a vegades gairebé impossibles, evidencien la infantesa, l’adolescència, la joventut, la maduresa i la vellesa.

L’exposició és una explosió de colors i formes que ha trobat també la complicitat de persones de diferents edats que col·laboren lluint tot allò fet expressament per aquesta mostra.


En la recta final de l’exposició s’hi ha sumat una altra dona, la Chami, una lluitadora contra la violència vers les dones, que plasma sentiments i dóna vida, a través de la fotografia, a les dones que llueixen les peces que formen part de Calaix de Sastre.

 

Laia Aguilà - Fabiola Mora -Chami González

 

L'acte d'inauguració tindrà lloc el dissabte, dia 16 de desembre a les 12.30h.

Us hi esperem!