del 15 de maig al 13 de juny de 2015
dilluns i dimarts de 9 a 13h i de dijous a dissabte de 18 a 20:30h
Sala d'exposicions de la delegació del Maresme
Gratuït
18/5/2015
Exposició

 Mi dualidad, de Cecília Morales

Delegació del Maresme - Mataró
La Delegació del Maresme junt amb l'Associació Sant Lluc per l'Art acull, del 15 de maig al 13 de juny de 2015, l'exposició "Mi dualidad" de l'artista Cecília Morales.
 

El proper divendres 15 de maig s'inaugura, a la Sala del Col·legi d'Aparelladors, l'exposició MI DUALIDAD, de Cecília Morales, artista americana afincada al Maresme des de fa molt temps.

Cecília Morales va néixer a México DF el 1965, on va cursar la major part dels seus estudis i on va treballar i participar en les seves primeres exposicions.

Va estudiar aquarel·la i oli en el taller del pintor Demetrio Llorden, andalús emigrat a Mèxic, i posteriorment es va diplomar en "Sensibilització i expressió creativa" a la Universitat Iberoamericana.

Posteriorment va començar els seus estudis de gravat en el taller de gravat del Instituto Nacional de Bellas Artes de San Miguel Allende, a Mèxic.

El 1996 es trasllada a Barcelona, on fou membre del Reial Cercle Artístic. Actualment viu a Llavaneres i es dedica principalment al dibuix i al gravat: és una assídua participant al nostre Taller de Dibuix del Natural i del Taller de Gravat de Jordi Rosés i Claudia Lloret.

 

És precisament en aquest taller on ha preparat els gravats que presenta en aquesta exposició: obra gràfica impresa sobre paper, aiguaforts i aiguatintes sobre coure, carborúndum sobre plàstic i alguns collages, en diversos formats petits i mitjans.

Entrada lliure