Del 2 al 22 de març de 2018
Dilluns i dimarts de 9h a 14h i de 15h a 17h, i dijous de 9h a 13.30h
Sala d'exposicions de la Delegació del Maresme
Gratuït
12/2/2018
Exposició

 Vapors, indians i els seus negocis

Delegació del Maresme - Mataró
La Delegació del Maresme us convida a visitar l'exposició Vapors, Indians i els seus negocis, amb obres realitzades per La Colla del Pinzell.

La Colla del Pinzell, està formada a dia d´avui per 40 membres aficionats al dibuix i la pintura, formats en diverses escoles i tallers d´art i pintura, tots treballem en diverses tècniques, i a tots ens agrada anar a pintar al carrer fent scketching, cosa que fem regularment des del dia de la nostra primera sortida, el dia 10 de Juliol de 2012, ara fa 5 anys.


Els darrers anys, amb l´excusa de sortir a pintar al carrer setmanalment, cerquem racons de la Barcelona insòlita, poc coneguts o visitats de la ciutat i de les poblacions veïnes de la perifèria fent de notaris i aixecant acta de les nostres sortides ja que alguns llocs ja visitats antigament han desaparegut víctimes de la piqueta i  l´especulació. Això ens fa sentir satisfets del nostre treball i tenir la il·lusió de mostrar-ho, amb el desig que tot aquell que ho vegi s´ho passi bé.

Aquesta exposició és un resum dels nostres viatges, excursions o vacances, però com que moltes imatges ja no existeixen per què són del segle passat, les hem recopilat d´internet i vàries biblioteques amb un bon treball d´investigació.


Aquesta és la 11a. exposició conjunta que fa la " Colla del Pinzell " com a col·lectiu, titulant la mateixa com a “Vapors, Indians i els seus negocis”  esperem que us agradi.

 

Inauguració

Divendres, 2 de març a les 18h

Sala d'exposicions de la Delegació del Maresme

Plaça Xammar 2, Mataró

 

Artistes

Magdalena Aparicio, Montse Boada Colomer, Josep Mª Calafell Garrigó, Angelina Capdaigua Grau, Carme Cañivano Giménez, Joan Codina González, Rosalia Colomer Solé, Ferran Martínez Salvador, Loreto Montané Ciuraneta, Francesc Xavier Pastor Gibert, Montse Sierra Manau i José Manuel Yábar Medinaveitia.