Del 19 de gener al 19 de febrer de 2015
Dilluns i dimarts de 8.30h a 17.00h i dijous de 8.30h a 13.30h
Sala d'exposicions de la delegació del Maresme
Gratuït
9/1/2015
Exposició

 Eines de diagnosi

Delegació del Maresme - Mataró
La delegació del Maresme acull l'exposició itinerant que presenta eines i instruments utilitzats habitualment en la diagnosi d’edificis.
 

Eines de diagnosi és una exposició itinerant que presenta eines i instruments utilitzats habitualment en la diagnosi d’edificis, per part dels tècnics diagnosticadors, en el moment de realitzar les inspeccions “in situ”. Un equipament de suport que permet obtenir informació precisa i quantificable dels paràmetres a estudiar en tota diagnosi.

 

L’objectiu de l’exposició és difondre aquestes eines i aportar informació respecte als avenços tecnològics que dia a dia permeten disposar d’instruments més sofisticats i precisos, a costos més assequibles. Tot plegat, es tracta de facilitar als professionals oferir la millor resposta en les conclusions d’una diagnosi.

 

L’exposició “Eines de diagnosi” es complementa amb la publicació “Diagnosi a la construcció. Manual d’eines i instruments”, una guia útil i pràctica que aplega una col·lecció de fitxes classificades que descriuen les prestacions de cada instrument.

 

Amb el patrocini de:

 

               

 Entrada lliure.