22/02/2018 
A les 19h 
Sala d'actes de la Delegació Osona-Moianès del CAATEEB 
Gratuït - Places limitades 
02/02/2018 
Jornada informativa al ciutadà 

 Estic obligat a passar la Inspecció Tècnica de l'Edifici (ITE)? 

Delegació d'Osona-Moianès - Vic 
La Delegació d'Osona-Moianès, amb la col·laboració de l'Agència de l'Habitatge, organitza una jornada informativa per als ciutadans amb l'objectiu d'informar i resoldre dubtes sobre la Inspecció Tècnica de l'Edifici.
 

Arran de l'enviament massiu de cartes realitzat per l'Agència de l'Habitatge als propietaris i comunitats de propietaris, les quals han generat un gran número de consultes per part dels usuaris, s'organitza aquesta jornada oberta als ciutadans per tal d'informar i resoldre tots els dubtes que puguin tenir sobre la Inspecció Tècnica de l'Edifici (ITE).

 

Contingut de la jornada:

 

Part I:

A càrrec Jordi Sanuy Director de Qualitat d'Edificació i Rehabilitació Habitatge de l'Agència de l'Habitatge.
Ens parlarà de les obligacions que tenen els propietaris dels edificis en matèria de manteniment, de quins edificis estan obligats a passar la ITE, de les sancions i de l'enviament de cartes que ha fet l’Agència de l’Habitatge als propietaris i comunitats.
 
Part II:
A càrrec de Maria Boladeres, Enginyera d’Edificació i Tècnica de validació del CAATEEB.

Exposarà què és la Inspecció Tècnica de l’Edifici ( ITE), qui té l’obligació d’encarregar la ITE i de tramitar el Certificat d’Aptitud, quin procés seguim per passar la ITE i què succeeix si es detecten deficiències en la inspecció, entre d’altres temes.

 

Part III:
Torn obert de paraules.

 

Places limitades - Cal inscriure's trucant al 93 885 26 11 o bé enviar un correu a osona@apabcn.cat