Dimarts, 11 de març de 2014
De 9.00 h  a 13.00 h
Sala d'actes
Gratuït
13/2/2014
III Jornada de professió i futur

 El valor de la certificació professional

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
El CAATEEB i Colegio de Aparejadores y Arquitectos Técnicos de Madrid organitzen la tercera jornada de professió i futur, aquesta vegada enfocada en la preparació de l'arquitecte tècnic per obtenir la seva certificació professional.

Presentació

Els aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació són professionals ben preparats per competir al nostre país i arreu del món i, en aquest sentit, la lliure competència la podem veure com una gran oportunitat. En aquesta mateixa línia podem veure l'especialització, com una porta d'entrada al mercat de treball i una manera de reivindicar-nos i diferenciar-nos de la resta de professionals.

 

Avui, el títol acadèmic ha deixat de representar una garantia de treball per a tota la vida per passar a ser un element més al qual hem de sumar la nostra experiència professional, la formació permanent, les habilitats, l'actitud i els valors personals davant un món competitiu, flexible i canviant.

 

Per a això, el nou sistema de certificació professional que molt aviat presentaran els col·legis de Madrid i Barcelona representarà una eina molt important en aquest camí de reconeixement professional. Com serà aquesta certificació? Compleix amb tots els requisits que demana la norma ISO reconeguda internacionalment? Com he preparar-me per poder obtenir-la? Per respondre aquestes preguntes els col·legis d'aparelladors de Madrid i Barcelona han preparat la tercera sessió informativa del cicle Professió i futur que segueix a la primera dedicada a la realitat internacional del sector de la construcció i la segona dedicada a la competitivitat de l'aparellador en un mercat de lliure competència.


 En línia, per telèfon al 93 240 20 56 o bé per e-mail a colegiacio@apabcn.cat