02/03/2016
16:00h-18:30h
Sala d'Actes-Delegació Vallès Oriental
Gratuït
16/2/2016
JORNADA TÈCNICA

 Dubtes i consultes sobre seguretat i salut. Presentació del llibre d'incidències web

Delegació del Vallès Oriental - Granollers
Jornada organitzada amb l'objectiu de resoldre els principals dubtes sobre seguretat i salut,  en la qual comptarem amb tècnics especialitzats en seguretat.  Presentació del llibre d'incidències electrònic.

En aquesta sessió es presentaran diferents eines d’ajuda per al col·legiat sobre la seguretat i salut en el sector de la construcció. Aquestes eines són el Llibre d’incidències Web, la Guia Pràctica de Seguretat i Salut en treballs de Rehabilitació i Manteniment. Treballs sense projecte, anomenada Guia SEREM i el Document a l’Abast núm. 41 titulat, Preguntes i Respostes de Seguretat i Salut en el sector de la Construcció. Finalitzades les presentacions els assistents podran fer preguntes de tots els dubtes que tinguin sobre seguretat i salut en el sector de la construcció.

 

Programa de la jornada:

 

16:00 h - Presentació de la sessió i del Llibre d’incidències Web.

 

16:30 h - Presentació de La Guia Pràctica de Seguretat i Salut en treballs de Rehabilitació i Manteniment. Treballs sense projecte. Guia SEREM.

 

17:50 h - Presentació del Document a l’Abast núm. 41: Preguntes i Respostes de Seguretat i Salut en el sector de la Construcció.

 

Ponent:  Victoria Piera Fanlo. Tècnica de la unitat de Seguretat i Salut del CAATEEB.

 

18:00 h - Taula rodona i col·loqui amb els assistents amb:

Victoria Piera Fanlo. Tècnica de la unitat de Seguretat i Salut del CAATEEB

Natàlia Crespo Belmonte. Coordinadora de Seguretat i Salut de SGS Tecnos, SA .