Dijous, 30 de juny de 2016
19:30 a 24:00 hores
Encants Barcelona. C/ Castillejos, 158
Consultar informació general
17/5/2016
Sopar 2016

 La Nit de la construcció dels aparelladors 2016

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
La Nit de la Construcció és la trobada dels aparelladors en la qual es lliuren els Premis Catalunya Construcció.
La Nit de la Construcció 2016

El 30 de juny es va celebrar La Nit de la Construcció, la trobada anual dels Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació, així com de tots els professionals del nostre sector.

 

En aquesta 21ª edició, la celebració va tenir lloc als ENCANTS de BARCELONA (Fira Bellcaire),  que amb més de set segles d’existència és un dels mercats més antics d'Europa. El mercat, actualment es troba en un nou emplaçament situat sota una espectacular coberta de 24 metres d’alçada plena de miralls que reflecteixen tota la seva activitat .


Aquest any, el reflex de la coberta va ser la nostra trobada, la festa de la Nit de la Construcció, en un ambient molt vintage.

 

La trobada dels aparelladors va coincidir amb el lliurament dels Premis Catalunya Construcció.  Es van atorgar els premis a la: Direcció de l’Execució de l’Obra,  Innovació en la Construcció, Direcció Integrada de Projecte, Coordinació de Seguretat i Salut, Innovació en la Construcció, Intervenció en Edificació Existent i el Treball Final de Grau.  L'acte va ser presidit per l’Honorable Sr. Josep Rull i Andreu, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i conduït pel periodista Albert Om. 

 

El elemento web ha sobrepasado el tiempo de espera.