27/06/2018 
A les 19:30 Recepció dels assistents / A les 20: Inici dels Premis Catalunya Construcció.  
Universitat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, 585 
Consultar a la informació general 
26/04/2018 
SOPAR  

 La Nit de la construcció dels aparelladors 2018 

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona 
La Nit de la Construcció és la trobada dels professionals del sector de la Construcció en la qual es lliuren els Premis Catalunya Construcció 2018.
 

La Nit de la Construcció  esdevé un acte institucional, lloc de trobada anual d'aparelladors, arquitectes tècnics, enginyers d'edificació i professionals del sector. 

 

Durant aquesta vetllada, es porten a terme el lliurament dels Premis Catalunya Construcció, amb els quals el Col·legi vol reconèixer l'esforç dels professionals i empresaris del sector en la millora de la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació o la seguretat.

 

Enguany es celebra la 23a edició i tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de Barcelona i els seus jardins.

 

Un espai emblemàtic on s'hi celebren principalment actes acadèmics i tot tipus d'esdeveniments importants del país. És un gran espai de gran exuberància decorativa que crea un fort contrast amb l'austeritat de la resta de l'edifici.

 

Programa de l'acte

 

 19:30 h  Recepció i acollida dels assistents
 20:00 h Inici dels Premis Catalunya Construcció. Benvinguda per part de la presentadora Elisenda Camps
 21:30 h  Sopar als jardins de la Universitat
 23:00 h Cocteleria
 01:00 h Fi de festa


 

Elisenda Camps

Presentarà la vetllada, la reconeguda periodista i actual presentadora del programa "Tot és possible", programa de RAC 1

Pep Bou

Animarà la festa l'artista conegut pels seus espectacles de teatre i mim fets amb bombolles de sabó.

 

 

 Espectacle a càrrec de Pep Bou

Gaudeix d’un moment efímer ple de màgia, i si tens l’oportunitat enlluerna’t amb un show en viu per tots els públics, tornant a mirar amb ulls de nen.

 

 

Menú (Catering Sarova)

  • Virutes de pernil ibèric amb farinatta amb tomàquet
  • Mini pitta planxada amb speck (pernil originari de la regió del tirol) i formatge tomino (formatge originari de la regió de la regió de Turí, Itàlia)
  • Closca d'ou amb crema de ceps i ous poché de guatlla
  • Ampolleta de sopa de pésols i menta
  • Tàrtar de salmó al wasabi embolcallat amb un con de sèsam
  • Rissotto de gorgonzola i trompetes de la mort
  • Con de chips de shitake
  • Bombó de salmorejo
  • Caneló de calamars amb ceba
  • Mini burguers Sarova (clàssica, pollastre i veggie)
  • Gamba thai
  • Disc de pebre amb foie i llima
  • Petit fours de dolços variats
  • BODEGA :        Sala Casanovas: Vi blanc jove; DO Catalunya

                                            Marmellans: Vi negre colliter: DO Montsant   

                                           Sala Casanovas: Brut Nature: DO Cava

  • Finalment hi haurà servei de BARRA LLIURE :  còctels variats i combinats.

 

Nota: En el cas de patir alguna intolerància o al·lèrgia alimentària, cal comunicar-ho en el moment de fer la reserva.

 


Preu de l'activitat

  • Col·legiat estàndard: 30 € IVA inclòs
  • Col·legiat junior: 25 € IVA inclòs
  • No col·legiats: 45 € IVA inclòs
  • Júniors no col·legiats: 25 € IVA inclòs

 

 

*Data límit d'inscripcions: Divendres 22 de juny a les 12h