Diumenge 23 i dilluns 24 d'abril de 2017
De 11h a 14h
Sala d'exposicions de la Delegació del Maresme
Gratuït
20/4/2017
Exposició

 Performance, un espai i un moment d'art i perruqueria

Delegació del Maresme - Mataró
El proper diumenge 23 d'abril, l'Associació Sant Lluc per l'Art conjuntament amb el Gremi de Perruquers i artistes de Mataró, organitza una activitat ben singular a la Delegació del Maresme del CAATEEB

Una perruquera de Mataró, la Rosa Jiménez, que està acabant el Grau Superior d'Assessoria d'Imatge, presenta com a projecte final de curs una iniciativa ben atractiva. Amb el suport del Gremi de Perruquers, ha contactat amb una sèrie de perruqueries que s'han ofert a col·laborar amb ella a fi  que cadascuna interpreti lliurement una obra d'art amb un pentinat.

 

Després de posar-se en contacte amb l'Associació Sant Lluc per l'Art, uns quants artistes s'han ofert a col·laborar en l'original iniciativa, facilitant una obra perquè pugui servir d'inspiració.

 

El diumenge i dilluns doncs, s'exposarà a la Delegació del Maresme del CAATEEB el resultat del treball, amb l'obra de l'artista al costat d'un maniquí amb un pentinat inspirat en ella.

 

Hi participen:

Oriol de la Hoz (Pràxedes), Miquel Ortega (Rosa Aarts), Glòria Badosa (Rosa Ross), Albert Geronès (Loli), Luisa Segura (Isabel equip), Joan Poch (Mima't), Sergi Rabassa (Gaia), Carme Fageda (Ana Mari), Oriol de la Hoz (Lola), Imma Banet (Carme Xena), Isabel Sabé (Rosa Geremías) i Maria Fernàndez Cortés (Nati Hermanas Moreno).