Diumenge 23 i dilluns 24 d'abril de 2017 
De 11h a 14h 
Sala d'exposicions de la Delegació del Maresme 
Gratuït 
20/04/2017 
Exposició 

 Performance, un espai i un moment d'art i perruqueria 

Delegació del Maresme - Mataró 
El proper diumenge 23 d'abril, l'Associació Sant Lluc per l'Art conjuntament amb el Gremi de Perruquers i artistes de Mataró, organitza una activitat ben singular a la Delegació del Maresme del CAATEEB
 

Una perruquera de Mataró, la Rosa Jiménez, que està acabant el Grau Superior d'Assessoria d'Imatge, presenta com a projecte final de curs una iniciativa ben atractiva. Amb el suport del Gremi de Perruquers, ha contactat amb una sèrie de perruqueries que s'han ofert a col·laborar amb ella a fi  que cadascuna interpreti lliurement una obra d'art amb un pentinat.

 

Després de posar-se en contacte amb l'Associació Sant Lluc per l'Art, uns quants artistes s'han ofert a col·laborar en l'original iniciativa, facilitant una obra perquè pugui servir d'inspiració.

 

El diumenge i dilluns doncs, s'exposarà a la Delegació del Maresme del CAATEEB el resultat del treball, amb l'obra de l'artista al costat d'un maniquí amb un pentinat inspirat en ella.

 

Hi participen:

Oriol de la Hoz (Pràxedes), Miquel Ortega (Rosa Aarts), Glòria Badosa (Rosa Ross), Albert Geronès (Loli), Luisa Segura (Isabel equip), Joan Poch (Mima't), Sergi Rabassa (Gaia), Carme Fageda (Ana Mari), Oriol de la Hoz (Lola), Imma Banet (Carme Xena), Isabel Sabé (Rosa Geremías) i Maria Fernàndez Cortés (Nati Hermanas Moreno).