Dimecres, 13 de maig de 2015
De 18 a 19.30 h
Aula A2
Gratuït
18/3/2015
Tallers d'educació financera

 Introducció a les finances personals (III)

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
El CAATEEB, a través d'EFPA, organitza una sèrie de tres tallers on ensenyaran als col·legiats a controlar les seves finances personals.
 

Presentació

 

Durant aquest projecte formatiu es tractaran les finances personals com un viatge, amb les seves diferents etapes, objectius, preparació, cost o mitjà de locomoció. Aquest projecte formatiu constarà de tres tallers, que tindran lloc el 29 d’abril i el 5 i 13 de maig.

 

En el tercer taller, començarem desenvolupant un  objectiu comú per la majoria dels participants a les sessions: la jubilació, facilitant eines per al càlcul de la pensió pública així com de les necessitats futures dels assistents.

 

En aquest taller es tracta sobre l’endeutament en general, i l’hipotecari en particular. De fet, s’ajuda a reflexionar entre les avantatges i inconvenients de llogar i/o comprar un habitatge.

Veurem també les diferents games de productes que ofereix el sector financer i acabarem destacant la importància d’anar de la mà d’un Assessor Financer associat. En resum, aquesta sessió tracta especialment de la planificació financera i ajudarà als assistents a posar en pràctica els coneixements assolits.

 

Els objectius d’aprenentatge de la sessió són:

  • Ser capaç de calcular la pensió pública de la que disposaran els assistents així com de les necessitats que tindran una vegada jubilats.
  • Saber calcular la necessitat d’estalvi per arribar a cobrir l’objectiu de la nostra jubilació.
  • Disposar d’eines per poder decidir que ens convé més: llogar o comprar un habitatge.
  • Identificar els riscs i conèixer la gama de productes que ens poden oferir les entitats financeres.
  • Destacar la importància d’un assessorament financer qualificat i professional.

 

 

Organitza

 

        

 

                            

En línia, per telèfon al 93 240 20 60 o bé a colegiacio@apabcn.cat