Dimarts, 7 de maig de 2019
De 18h a 20.30h
Delegació del Maresme
Entrada lliure
2/5/2019
Sessió Informativa 

 Presentació del programa electoral municipal als professionals del sector

Delegació del Maresme - Mataró
El proper dimarts 7 de maig els diferents partits polítics, que es presenten a les eleccions municipals a Mataró, vindran a presentar el seu programa electoral a la Delegació del Maresme, en relació al nostre sector.

Vols conèixer la proposta dels diferents partits polítics, pel que fa als àmbits de la gestió del territori, la mobilitat, l’espai públic, la regeneració urbana i l’habitatge a Mataró?

Et convidem a la taula rodona del proper dimarts 7 de maig, a les 18h.

 

En vistes de les properes eleccions municipals de maig de 2019, la Delegació del Maresme ha convidat als diferents partits que concorren a les eleccions, perquè vinguin a explicar als professionals del sector i a la ciutadania en general el seu programa electoral.

El CAATEEB té entre d’altres, l’objectiu de vetllar per la qualitat dels processos constructius en el seu conjunt, des de l’urbanisme a les edificacions o els espais lliures tant si són públics com privats.

El procés constructiu en sí és uns dels principals sectors econòmics, però també determina d’una manera molt important la qualitat de vida de les persones o les possibilitats de les empreses que utilitzen els edificis o espais públics.

 

Partits que hi participaran

CUP - Junts x Mataró - PPC - Volem - ERC - PSC