13/05/2016
d'11h a 13h
Delegació del Vallès Oriental
Gratuït
12/4/2016
Sessió Tècnica

 Dubtes freqüents sobre control qualitat. Mètode abreujat de planificació, seguiment i registre de documents del CAATEEB

Delegació del Vallès Oriental - Granollers
La Delegació del Vallès Oriental i l'Àrea Tècnica, organitzen una sessió informativa i de consultes sobre el control de qualitat. També es presentarà l'eina informàtica "Control-CQ" per dur a terme el seguiment del control de qualitat.

L’Assessoria Tècnica del CAATEEB, rep via telefònica o presencial, un volum quantiós de trucades relacionades amb el control de qualitat.  Per aquest motiu, creiem oportú fer una sessió on es plantegin les qüestions més freqüents que ens arribem i les respostes a aquests dubtes.
 

Durant la mateixa sessió es presentarà un mètode abreujat de planificació, seguiment i registre de documents del control de qualitat a les obres, que hem elaborat des de l’Àrea com a metodologia pròpia, a l’hora de fer les justificacions dels seguiments del control que regula el RD 314/2006 CTE en la seva part primera, Annex II.
 
Aquesta metodologia s’ha materialitzat en la creació d’una eina informàtica, de fàcil ús per al tècnics que es pot fer servir des de qualsevol dispositiu electrònic. Presentarem l’eina i repassarem els principals conceptes que hem de tenir presents per gestionar el control de qualitat en el marc normatiu actual.
 
La sessió serà conduïda i dirigida per Xavier Díez, Tècnic assessor d' Àrea tècnica del CAATEEB.