Divendres, 2 de juny de 2017 
A 2/4 de 8 del vespre 
Casa Ricart 
25€  ( IVA inclòs ) 
 
Sopar 2017 

 Sopar de col·legiats d'Osona-Moianès 

Delegació d'Osona-Moianès - Vic 
La Delegació d'Osona-Moianès us convida al tradicional sopar de col·legiats, que enguany tindrà lloc el dia 2 de juny, a Casa Ricart de Vic.
 

Prepara’t per viure una vetllada fantàstica!

 

Ja ho tenim tot a punt!

A punt per celebrar el sopar de col·legiats i col·legiades amb tots vosaltres i gaudir d'una vetllada inoblidable tot compartint un bon sopar, que aquest any celebrarem a la històrica Casa Ricart de Vic, un lloc privilegiat enmig del casc antic de la ciutat, a tocar de la Catedral, al costat del Bisbat  i de l'església de la Mercè, rodejats d’espiritualitat, per això en diuen la "Ciutat dels Sants".

 

Ens trobarem el dia 2 de juny a Casa Ricart de Vic, a 2/4 de 8 del vespre.

Accés per al sopar: pel C/ Sant Antoni M.Claret (davant l’església de la Mercè/Temple sepulcre de Sant.Antoni M.Claret).

 

Com arribar a Casa Ricart

 

Abans del sopar, aprofitant que som en aquesta meravellosa casa modernista, hem organitzat una visita per a col·legiats i acompanyants que no us podeu perdre!

 

19:30 h. Visita a Casa Ricart
Construïda a finals del s.XIX, tot i que a la planta baixa s’hi troben vestigis dels segles IX i X. L'impulsor de la seva construcció va ser Miquel Ricart, polític i empresari vigatà, després de la seva mort va passar per vàries mans, fou seu de l’Orfeó Vigatà i més tard s’hi va instal·lar l’Hospitalitat de Lourdes.

L’edifici, que està protegit per a la seva vàlua arquitectònica, actualment acull les oficines de l’equip tècnic de Colomer-Rifà que s’ha encarregat de la rehabilitació i restauració de l’edifici utilitzant tècniques innovadores que han permès mantenir la imatge de les parts històriques de la casa, com la façana i les pintures, per retornar-li l’aspecte original i l’aparença inicial.

La visita serà conduïda per Jordi Rifà, arquitecte tècnic soci de l’empresa Colomer-Rifà SLP.

 

20:30 h. Aperitiu - Sopar
El sopar començarà a 2/4 de 9 del vespre amb un aperitiu a peu dret als jardins de Casa Ricart i a continuació ens entaularem a la planta noble. Com sempre us presentarem als nous col·legiats, i retrem homenatge als companys que celebren els 25 anys de professió.
I després...  diguem que tindrem una activitat canyera!

 

El preu del sopar és de 25 € per persona (IVA inclòs)

 

Us demanem que ens confirmeu la vostra assistència, a la visita i al sopar, abans del dia 26 de maig, per correu electrònic a  caateeb.osona@apabcn.cat , trucant al 93 885 26 11 o bé presencialment a la Delegació.


Vine al sopar de col·legiats!

 

PD: Si algú pateix alguna intolerància o al·lèrgia alimentària que ho comuniqui en el moment de fer la reserva.