del 19 al 27 d'octubre de 2015 
de 9.30h a 12h 
Sala d'exposicions de la Delegació del Maresme 
Gratuït 
06/10/2015 
Taller 

 Taller a per nens - Amb la casa sí que s'hi juga 

Delegació del Maresme - Mataró 
La Delegació del Maresme del CAATEEB organitza el taller per a  nens "Amb la casa sí que s'hi juga"  que tindran lloc del 19 al 27 d'octubre.
 

Taller guiat per un monitor i adreçat a nens i nenes de 8 a 12 anys, on es treballen els temes de l’eficiència energètica en els edificis de forma didàctica i participativa, mitjançant senzills experiments i exemples pràctics, on la rehabilitació d’un habitatge servirà com exemple per conèixer materials i recursos.

 

Un espai per experimentar amb els elements i construir un habitatge més confortable i energèticament sostenible aplicant mesures de millora per reduir els consums.

 

L’objectiu d’aquest taller per a la sensibilització energètica d'habitatges és donar a conèixer la importància de l’estalvi d’energètic i descobrir les possibilitats d’eficiència energètica que ens ofereix un habitatge. Es tracta d’aportar als nens i als joves uns valors i coneixements que els permetin entendre la relació entre habitatge i l’energia i així utilitzar-los més eficientment.

 

De moment, des de casa podeu jugar a aplicar mesures per reduir els consums amb el joc interactiu:

http://www.testenergia.cat/casajuga/