Dissabte, 9 de maig de 2015
A les 10.00 hores
Recinte Modernista de Sant Pau (c/ Sant Antoni Maria Claret, 167) 
12 euros per persona
3/3/2015
Visita tècnica

 Recinte Modernista de Sant Pau

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
El CAATEEB organitza una visita al Recinte Modernista de Sant Pau per conèixer de prop l'obra més important de Lluís Domènech i Montaner.
 

Presentació

 

El Recinte Modernista de Sant Pau és una unió perfecta entre la història i l'arquitectura que permet al visitant un trasllat a principis del segle XX, en un anys en què Barcelona experimentava el seu major desenvolupament urbanístic. Com ja sabeu, aquest espai va ser realitzat per l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner i, actualment, és el resultat d'un dels processos de rehabilitació més destacats dels últims anys.

 

Durant la visita es fa un recorregut per l'evolució d'una de les institucions sanitàries més antigues d'Europa. També s'explica com va ser dissenyat i construït el Recinte Modernista i quin ús té com a centre de coneixement de renom internacional.

 

La visita serà d'un caire més tècnic, i per tant, les tarifes de preus són diferents a les visites de caire cultural. A més, anirà a càrrec d'un dels arquitectes que ha participat de forma directa en la rehabilitació del Recinte.

 

 

Organitza

 

 

En línia, per telèfon al 93 240 20 60 o bé a colegiacio@apabcn.cat