14/04/2018 
A les 9h  
Punt de Sortida: Moll de Mestral del Port Olímpic (Zona Mar Bella) 
Adults: 10 € (amb xip de lloguer 2€)                       Infants: Gratuïta (lloguer de xip 2€) 
15/02/2018 
CURSA 

 IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona 
El CAATEEB conjuntament amb 18 col·legis professionals més, organitzen el pròxim 14 d'abril, La Intercol, la IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018.
 

Per novè any consecutiu diferents col·legis i associacions professionals de Catalunya s'uneixen per organitzar una nova edició de la Cursa Intercol·legial.

 

A més de fomentar la pràctica de l'esport entre els professionals del nostre país, la cursa té com a finalitat divulgar i reforçar els beneficis i la funció social dels col·legis i associacions professionals davant la societat, el món empresarial, les administracions i l'opinió pública.

 

La cursa s'adreça a col·legiats i associats dels respectius col·lectius professionals organitzadors, i està oberta també a la participació de familiars i antics corredors.

 

Els participants rebran una samarreta tècnica i una bossa amb obsequis dels col·laboradors que s'entregarà al final de la cursa.

 

La organització facilitarà un xip de lloguer, si bé, en l'edifici es va incorporar la possibilitat d'utilitzar el xip groc personal. Per aquesta edició és voluntat mantenir aquesta novetat, perquè permet als corredors habituals puntuar a les diverses Lligues Chamionchip d'inscripció gratuïta, a més d'enregistrar el resultat de la seva participació en l'historial de curses i marques personals.

 

 

Per inscriure't a la cursa fes clic aquí

 

Per més informació:

Web:  http://laintercol.cat

Facebook: @LaIntercol

Twitter: @LaIntercol

Instagram: @LaIntercol