13/1/2014

 Enviament de correus electrònics a col·legiats

1. Vull canviar l'adreça de correu on m'arriben les notificacions del Col·legi

 

L'adreça de correu que fem servir per enviar-te notificacions electròniques és la que tenim a l'Oficina Virtual. Si canvies aquesta adreça rebràs les notificacions del Col·legi en el teu nou mail.

 

2. Vull decidir sobre quins temes rebre correus electrònics

 

Dins de la teva fitxa col·legial que pots trobar a l'Oficina Virtual, a la pestanya Dades personals trobaràs l'apartat Temes d'interès correu electrònic. Aquí podràs marcar tots aquells temes sobre els que vols rebre correus electrònics. D'aquesta manera, només rebràs emails sobre aquells temes que siguin del teu interès.

 

opcions per segmentar els correus electrònics

 

Per defecte trobaràs totes les opcions marcades. Pots marcar i desmarcar sempre aquells temes sobre els que vols rebre informació. Si desmarques totes les opcions, deixaràs de rebre correus sobre els diferents serveis del CAATEEB. Continuaràs rebent però el 7@, ja que és el mitjà de comunicació propi del Col·legi, i aquells correus que considerem que pel seu caràcter institucional has de rebre. Si no vols rebre cap correu del Col·legi, pots donar-te de baixa del servei de notificacions electròniques. Aìxò ho pots fer des del peu de qualsevol correu que t'enviem.

 

 

3. M’he donat de baixa per error i vull tornar a rebre els correus del Col·legi

 

Quan et dones de baixa del sistema d’enviament de correus electrònics  t’enviem automàticament un correu de confirmació des d’on, si vols, et pots tornar a donar d’alta. Si no guardes aquest correu i et vols tornar a donar d’alta, ho pots fer amb la mateixa adreça des d’aquest formulari. L’adreça ha de ser la mateixa amb la que et vas donar de baixa. Si vols canviar l’adreça de correu, modifica-la a l’Oficina Virtual.

 

Formulari per tornar-se a inscriure al sistema de notificacions del Col·legi si t'has donat de baixa per error

Has de ser col·legiat, Societat professional, TargetAccés o Afiliat per inscriue't. L'adreça de correu ha de ser la mateixa amb la que et vas donar de baixa.