6/10/2020
FAQ Idoneïtat

 Com contestar requeriments de l’ajuntament a un expedient?

Un cop obtingut l’IIT i demanat el permís d’obres, els tècnics de districte poden enviar requeriments al respecte després de revisar la documentació. La resposta a aquests requeriments és a través del Portal de Tràmits.

Un cop obtingut l’IIT i demanat el permís d’obres, els tècnics de districte poden enviar requeriments al respecte després de revisar la documentació.

En cas que aquest avís d’ineficàcia inclogui “deficiències esmenables”, aquestes s’hauran de resoldre i enviar la resposta a aquest requeriment a través del Portal de Tràmits de l’Ajuntament, informant del número d’expedient obert allà.

Feu clic en aquest enllaç per poder fer la gestió

 Si aquest expedient estava visat en el CAATEEB, es pot fer una modificació del visat. Per fer-ho, caldrà entrar en l’encàrrec de visat, clicar el botó Tràmits entremitjos, triar l’opció Afegir/Modificar documents, i enviar com a DJM1 (Document Justificatiu de la Modificació) el requeriment de l’ajuntament, i afegir una nova línia de PRC on enviar el projecte modificat segons aquest.

Per a més informació sobre el tràmit de modificació de documents a l’oficina virtual del CAATEEB, podeu consultar els videotutorials que tenim a la vostra disposició 

Us recordem que la idoneïtat no és objecte de modificació. Tan sols el visat.