25/4/2016
PREGUNTES FREQÜENTS

 Què cal fer si et caduca la consulta prèvia d'obres o l'informe d'idoneïtat de Barcelona?

Tant la consulta prèvia com l'informe d'idoneïtat han d'estar vigents en el moment de fer la sol·licitud del permís d'obres a l'Ajuntament de Barcelona.

​​​La consulta prèvia caduca als 6 mesos d'haver-se fet, i l'informe d'idoneïtat tènica (IIT) emès pel CAATEEB té una vigència de 3 mesos des de la seva emissió.

Ambdós documents han d'estar vigents en el moment d'activació del permís d'obres. Si algun d’aquests dos documents us ha caducat l'eina informática del Portal de Tràmits de l'Ajuntament de Barcelona per l'activació del permís d'obres no us permetrà continuar amb la sol·licitud. 

 Si us trobeu en aquesta situació:  

  1. Haureu de sol·licitar una nova consulta prèvia a través de l'eina informàtica de l'Ajuntament de Barcelona. Recordeu que per a cada consulta prèvia només es pot emetre un informe d'idoneïtat tènica (IIT), per la qual cosa no es podrà aprofitar l'antiga, encara que sigui vigent.
  2. Haureu d’obrir un nou expedient a través de l’Oficina Virtual del CAATEEB, per sol·licitar un nou informe d’idoneïtat tècnica (IIT), enviant de nou els fitxers de projecte o documentació tècnica (PAB 1, PAB 2, PAB 3), l’annex (AAB), i la nova consulta prèvia (DCA).
  3. Caldrà avisar als tècnics del CAATEEB que van revisar l'expedient inicial, enviant un correu electrònic a idoneitat@apabcn.cat