8/6/2016
PREGUNTES FREQÜENTS

 Com informar a la consulta prèvia de la instal·lació d'un ascensor?

En les actuacions d'instal·lació d'ascensors s'hauran de desglossar totes les actuacions necessàries per a la implantació d'aquest informant-les a la consulta prèvia una a una,

Arrel de l'eliminació de les incompatibilitats a l'hora de informar diferents actuacions a la consulta prèvia, en les actuacions d'instal·lació d'ascensors s'hauran de desglossar totes les actuacions necessàries informant-les a la consulta prèvia una a una.

Exemple

Per instal·lar un ascensor al pati de l'edifici en que haguem d'executar els buits per l'accés a l'ascensor caldrà informar de:

  • Actuació a pati
  • Instal·lació d'ascensor
  • Obres interiors en zones comunes (afectant o no l'estructura)

Si a més a més, en el supòsit anterior, també hem de modificar el recorregut dels muntants d'aigua i la distribució del vestíbul caldrà afegir les actuacions de:

  • Instal·lació de baixants, xemeneies, etc
  • Obres interiors en zones comunes, Afectant distribució

Trobareu més informació per informar de divereses actuacions en una mateixa consulta prèvia, en la pregunta freqüent sobre Com informar de més d'una actuació en la consulta prèvia? i en la documentació sobre el Taller Idoneïtat 1. Realització de Consulta Prèvia per l'obtenció del Permís d'Obres. Casuística.