L'aparellador, el tècnic de capçalera ®

Tècnic de capçaleraFomentar la rehabilitació i el manteniment d’edificis així com les funcions de l’aparellador com a expert en aquest àmbit d’actuació

El CAATEEB rellança la campanya L’aparellador, el tècnic de capçalera ®, que té com a objectiu fomentar i impulsar la rehabilitació i el manteniment d’edificis així com promocionar i donar valor a la figura de l’aparellador, arquitecte tècnic i enginyer d'edificació com a expert del cicle de l’edificació, informant de les diferents tasques professionals que duu a terme i els serveis que pot oferir al ciutadà, especialment pel que fa al manteniment i la rehabilitació.

Una de les eines principals d’aquesta campanya és el web www.tecnicdecapcalera.cat on els ciutadans poden trobar informació útil i assessorament sobre l’habitatge, la rehabilitació i el manteniment d’edificis.

A través d’aquest web, els ciutadans poden fer consultes gratuïtes sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE), patologies en façanes, cobertes i instal·lacions, humitats i esquerdes, millora del confort de la llar i eficiència energètica, instal·lació d’ascensors i millora de l’accessibilitat, certificats i informes, així com assessorament per a la posada en marxa de les obres. També poden sol·licitar el tècnic que més s’ajusta a les seves necessitats.

La pàgina web www.tecnicdecapcalera.cat dóna a conèixer la figura professional del tècnic de capçalera dels edificis, una figura que té encara poca difusió entre els usuaris de l’habitatge, tot i els avantatges que representa per a la necessària conservació i millora continuada del parc immobiliari.