19/1/2021

El carnet col·legial

El carnet col·legial us identifica com a membres del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i permet incorporar signatures electròniques per fer tràmits amb diferents administracions.

El carnet col·legial ens identifica com a membres del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i ens permet incorporar signatures electròniques (fins a 4) per fer tràmits amb el nostre Col·legi, amb els col·legis d’arreu de l’Estat, amb les administracions publiques i amb d’altres entitats.

Actualment podeu sol·licitar al Col·legi el certificat digital que emet Firmaprofesional i, també podeu incorporar el que emet IdCAT, aquest, sense atribut professional.

Com obtenir el carnet col·legial?

Si t'acabes de col·legiar no caldrà que demanis el carnet ja que des de el departament de col·legiació s'encarreguen de fer el carnet i t'avisen per correu electrònic quan està fet per que vinguis a buscar-ho a la recepció del CAATEEB.

Si el carnet que tens no porta ni foto ni xip cal que facis la sol·licitud presencialment a la recepció del CAATEEB, per correu electrònic a colegacio@apabcn.cat o bé trucar al telèfon 932 40 20 60.

Prestacions del carnet col·legial