21/4/2021

 La precol·legiació

Qui pot precol·legiar-se?

Poden accedir a la precol·legiació, en qualitat d'estudiants, les persones que estiguin matriculades, en les Universitats per a l'obtenció dels títols oficials d'arquitecte tècnic, enginyer d’edificació o altres que habilitin per a l'exercici de la professió regulada d'arquitecte tècnic, i no compleixin els requisits per ser admesos com a col·legiats.

Fins quan es pot estar precol·legiat?

Fins al moment que s’obtingui el títol d’arquitecte tècnic o enginyer d’edificació i pugui accedir a la col·legiació, però com a màxim 6 anys i que no superi els 30 anys.

Com precol·legiar-se?

Per poder accedir a la precol·legiació, l'estudiant haurà de complir els requisits que s'estableixen, així com formalitzar la sol·licitud que trobareu a continuació.

Documentació necessària

  • S'ha de complimentar el formulari de sol·licitud d'alta que trobareu a continuació. En cas que vingueu presencialment, haureu de complimentar el formulari de sol·licitud de precol·legiació.
  • No oblideu de portar, en cas que vingueu presencialment, o adjuntar, si ho feu a través de la pàgina web, la matrícula de l'any actual, indicant el curs que s'està realitzant.

Un cop tramitades les dades, l'estudiant rebrà una notificació com a acreditació de la precol·legiació.

Sol·licitar la precol·legiació

Quan dura la precol·legiació?

La precol·legiació té una vigència anual. La targeta es renovarà any rera any fins a la col·legiació, sempre i quan no es manifesti el contrari. La precol·legiació és gratuïta.

Quota

Tant la quota d’incorporació com la quota anual serà GRATUITA pels estudiants matriculats en almenys una assignatura dels estudis d’arquitectura tècnica o enginyeria d’edificació i que mai han exercit la professió de manera col·legiada.

Serveis

El CAATEEB posa a l’abast dels estudiants tot una sèrie de serveis de suport als estudis i la seva preparació pel món laboral.

  •  Tindreu accés lliure a la Biblioteca del CAATEEB i podreu consultar el fons documental sobre legislació, novetats tècniques, bases de dades... i disposareu d’una sala d’estudi amb connexió a Internet i a l’extranet.
  •  Podreu gaudir del servei de Formació especialitzada mitjançant una metodologia que combina la teoria amb la pràctica en un ambient participatiu. Podreu decidir quina oferta formativa s’adequa millor al vostre perfil professional. Us aplicarem els mateixos descomptes que als col·legiats.
  • Disposareu d’un servei d’Assessorament Tècnic especialitzat que us donarà suport en l’exercici professional.
  • Podreu accedir al servei d' Assessorament Jurídic per orientar-vos en matèries legals relacionades amb la titulació universitària (problemàtica del nom del grau) i realització de feines relacionades amb la professió, en qualitat de becaris o com a pràctiques prèvies a l'obtenció del títol.
  • Rebreu la revista del Col·legi, L'Informatiu on line i el 7@  on podreu conèixer l’actualitat del sector, informació de cursos, ofertes de la borsa de treball, la normativa vigent i molts altres temes d’interès del món professional.
  • Podreu accedir a totes les activitats del Col·legi com ara sessions informatives, exposicions, taules rodones, jornades tècniques... A més, anualment el CAATEEB organitza el Construjove, una Jornada d'Orientació Professional destinada a donar a conèixer als estudiants les diferents sortides i en la qual podràs participar.
  • Podreu optar a nombrosos avantatges i descomptes en serveis professionals i d’oci.
  • Accés a la Borsa de Treball.

Universitats d'Arquitectura Tècnica i Enginyeria d'Edificació

 A continuació us detallem les Universitat i Escoles Universitàries on s'imparteix Arquitectura Tècnica i Enginyeria d'Edificació: 

Altres links d'interès