Comunicació

Logotip Comunicació i Pàgina WebEl professional ha d'estar informat d'allò que passa al seu entorn. Posem la informació a vostre abast amb la revista trimestral "L'Informatiu", que us enviem a casa puntualment.

El setmanari electrònic 7@ us ajudarà a conèixer les novetats col·legials i professionals en temps gairebé real.

Un gabinet de premsa promou les relacions amb els mitjans de comunicació amb l'objectiu d'aconseguir la màxima difusió del Col·legi i la professió.

El web www.apabcn.cat que inclou una oficina virtual perquè pugueu sber i fer gairebé tot sense moure-us del vostre despatx. Podeu accedir des de qualsevol lloc i en qualsevol moment a tota la informació col·legial i professional, així com a la documentació, material i eines per fer més fàcil l'exercici professional.

L'INFORMATIU

Publicació de periodicitat trimestral que informa de l'actualitat professional i mostra les novetats en les tècniques de cosntrucció i arquitectura. 

  • Format paper. Rebràs cada número puntualment al teu domicili.
  • Hemeroteca electrónica. On podràs consultar tots els números de tots els Informatius. 

SETMANARI ELECTRÒNIC 7@

Butlletí electrònic de periodicitat setmanal que informa de totes les novetats tècniques i professionals, així com dels serveis que ofereix el CAATEEB. 

FLAIX ELECTRÒNIC D'INFORMACIÓ

Informació puntual de les activitats del CAATEEB 

WEB
Mitjà de comunicació amb els col·legiats i el sector de l'edificació. Així mateix que actua com a mitjà d'interacció i eina de treball entre el col·legiat i el Col·legi.