Reserva de sala

La Delegació del Bages-Berguedà-Anoia posa a disposició tres sales, la sala de Formació amb capacitat per 25 persones amb taula, pantalla i projector.  La tarifa d’aquesta sala en el cas de què es tractés d'un paquet d’hores es podria estudiar.

Una sala oberta amb capacitat per 8 persones (cadires i taula gran rectangular) i un despatx amb capacitat per 2+1 persones.

Si voleu fer una reserva, poseu-vos en contacte amb la Delegació per telèfon al 93 872 97 99 o bé per correu electrònic caateeb.bba@apabcn.cat

Les condicions per fer servir les sales son:

  • Es pot disposar de les sales per a reunions amb clients, reunions amb altres professionals del sector, trobades amb proveïdors, o qualsevol altre ús que pugui ser convenient.
  • L’ús pels col·legiats és gratuït, i pels no col·legiats tindrà un cost de 15,00€/hora la Sala de Formació i 10,00€/hora les altres dos sales.
  • Només es poden utilitzar en l’horari en que la delegació està oberta al públic (de dilluns de 9:00 a 13:30h, i dimarts i dijous de 9:00 a 14:00h i de 15:00 a 17:00h)
  • Les sales es reserven independentment una de l’altre. Les dues sales i el despatx tenen accés a internet per wifi, endolls per a portàtils i aire acondicionat/calefacció.