4/3/2022
Inauguració de l'exposició Manresa de nit

 La Delegació inaugura Manresa de Nit de Josep M. Sarrate

La Delegació inaugura, amb gran èxit de participació, una exposició sobre l’obra pictòrica de Josep Maria Sarrate i Daurella que es podrà veure fins al 31 de maig.

​La inauguració de Manresa de nit, amb l’obra pictòrica de Josep Maria Sarrate i Daurella, va tenir lloc el passat 4 de març, en la qual hi van participar Marc Aloy, alcalde de Manresa,  Cristian Marc Huerta, delegat de la Delegació i Celestí Ventura, president del CAATEEB i una nombrosa assistència d'amics, familiars i interessats.

Josep Maria Sarrate va ser el primer delegat del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya a la Catalunya central, i des de nen va començar a interessar-se per l’art. Les seves primeres pintures les va fer amb només 9 anys, quan va iniciar el seu aprenentatge de la mà del mestre Estanislau Vilajosana. Des del 1996 i fins a l'actualitat ha participat activament en diferents concursos i premis de pintura i ha estat l’organitzador de diferents exposicions.

Manresa de nit, acull una mostra de la seva trajectòria pictòrica, de dibuixos i pintures que es podrà veure a la Delegació fins al 31 de maig.

 

Imatges de l'activitat