27/1/2021
Renovació de conveni

 Renovació de conveni de col·laboració amb la Unió Empresarial de l'Anoia

La Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) renova el seu acord de col·laboració amb la Delegació del Bages-Berguedà-Anoia per a esdevenir punt de referència dels col·legiats a la comarca de l'Anoia.

​​​​​​Joan Domènech Ventura, president de la Unió Empresarial de l’Anoia, i Cristian Marc Huerta i Vergés, delegat del Bages Berguedà i Anoia, renoven el seu conveni de col·laboració, perquè​ els col·legiats de la Delegació tinguin un punt de referència a la comarca de l'Anoia. La UEA cedeix a la Delegació la utilització de les seves instal·lacions (aules i equipaments) a la seu social de la Ctra. de Manresa 131 d’Igualada per a la seva oferta formativa, alhora que puguin ser utilitzades per a la Comissió Territorial com a centre de reunió a la comarca.

També esdevindrà punt de recollida de documentació o objectes que la Delegació vulgui fer arribar als seus col·legiats de l'Anoia​. Amb petició prèvia, els col·legiats podran disposar de despatx o sala per dur a terme reunions de treball o contactes amb clients. 

Per la seva banda, la Delegació podrà publicar una columna informativa o divulgativa sobre la professió a la revista de la UEA, i els col·legiats que formalitzin per primera vegada la seva inscripció com a socis de la UEA​, tindran un descompte d’un 5 % en la quota de la UEA, durant el primer any.

Finalment, la Delegació tindrà representació corporativa en la UEA, fins a la finalització d'aquest conveni, que es renovarà anualment a partir del 31 de desembre.​

  Consulteu aquí els serveis de ​la UEA    ​