27/1/2021
Renovació de conveni

 Renovació de conveni de col·laboració amb l'Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà

L'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) i la Delegació del Bages-Berguedà-Anoia renoven el seu conveni de col·laboració per tenir un punt de referència a la comarca del Berguedà.

​​Josep Maria Serarols Ballús, president de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, i Cristian Marc Huerta i Vergés​, delegat del Bages Berguedà i Anoia, renoven el seu conveni de col·laboració perquè els col·legiats de la Delegació tinguin un punt de referència a la comarca del Berguedà. L’ACEB cedeix a la Delegació la utilització de les seves instal·lacions (aules i equipaments) a la seu social de la Plaça Tarascon, 8 de Berga per a la seva oferta formativa, alhora que puguin ser utilitzades per a la Comissió Territorial com a centre de reunió al Berguedà.

També esdevindrà punt de recollida de documentació o objectes que la Delegació vulgui fer arribar als seus col·legiats del Berguedà. Amb petició prèvia, els col·legiats podran disposar de despatx o sala per dur a terme reunions de treball o contactes amb clients. 

Per la seva banda, la Delegació podrà publicar una columna informativa o divulgativa sobre la professió a la revista de l’ACEB, i els col·legiats que formalitzin per primera vegada la seva inscripció com a socis de l’ACEB, tindran un descompte d’un 5 % en la quota de l’ACEB, durant el primer any.

Finalment, la Delegació tindrà representació corporativa en l'ACEB, fins a la finalització d'aquest conveni, que es renovarà anualment a partir del 31 de desembre.​

  Consulteu aquí els serveis de l'ACEB  ​​

​​