23/3/2022
TALLER PER NENS

 L'Escola Pia Santa Anna ve a la Delegació

L'Escola Pia Santa Anna participa en el taller per nens "Amb la casa sí que s'hi juga"

​​Aquesta setmana els alumnes de 4t de primària de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró han vingut a la Delegació per participar en el taller en "Amb la casa sí que s'hi juga"

Aquest taller forma part del conjunt d’activitats que organitza el CAATEEB amb la voluntat de donar a conèixer la professió de l’arquitectura tècnica i el món de la construcció entre els joves i petits.

L’objectiu d’aquest taller és fer conèixer la importància de l’estalvi d’energètic i descobrir les possibilitats d’eficiència energètica que ens ofereix un habitatge. Es tracta d’aportar als nens i als joves uns valors i coneixements que els permetin entendre la relació entre habitatge i l’energia i així utilitzar-los més eficientment.

Es treballen els temes de l’eficiència energètica en els edificis de fo​rma didàctica i participativa, mitjançant senzills experiments i exemples pràctics. Un espai per experimentar amb els elements i construir un habitatge més confortable i energèticament sostenible aplicant mesures de millora per reduir els consums.​