11/5/2021
Reunió amb l'Ajuntament de Mollet

 La Delegació del Vallès Oriental visita l’Ajuntament de Mollet

L'Ajuntament de Mollet i la Delegació del Vallès Oriental exploren possibles vies de col·laboració per afrontar els reptes immediats en matèria de rehabilitació energètica, entre d'altres.


L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i la regidora coordinadora de l’Àrea de Governança, Economia i Serveis Territorials, Mireia Dionisio, han rebut a la Delegació del Vallès Oriental del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona dins de la ronda de contactes amb diferents empreses i associacions per tal de crear més sinergies i vies de col·laboració en benefici de la ciutat.

L’alcalde Josep Monràs, ha afirmat que ”l’objectiu de la trobada ha estat explorar possibles vies de col·laboració entre l’Ajuntament i el Col·legi, crec que serà molt positiu per a la ciutat poder aprofitar l’experiència i tot allò que hi puguin aportar professionals del sector”

Mireia Dionisio, regidora coordinadora de l’Àrea de Governança, Economia i Serveis Territorials “ ens ha semblat especialment interessant la seva experiència en temes de sostenibitat energètica, un àrea que és d’especial interès per l’Ajuntament de Mollet ”.

Josep Lluís Sala, delegat del Vallès Oriental i vocal del Col·legi  " apostant per la col·laboració entre administració local i col·legi professional podrem afrontar els reptes immediats que tenim com a societat en matèria de rehabilitació energètica, entre d'altres. Agraïm a l'Ajuntament de Mollet del Vallès la seva acollida i predisposició" . 

L'Ajuntament ha tingut coneixement així de les diferents accions formatives al sector i a l​es escoles, per contribuir a la rehabilitació d’edificis des del punt de vista de la sostenibilitat energètica, entre d’altres.