25/6/2021
REUNIÓ AMB L'AJUNTAMENT DE MONTORNÈS DEL VALLÈS

 La Comissió del Vallès Oriental es reuneix amb l'Ajuntament de Montornès del Vallès

La Comissió Territorial del Vallès Oriental es reuneix de manera presencial amb l'Ajuntament de Montornès del Vallès per presentar els serveis de la Delegació i els seus reptes de futur.

Josep Lluís Sala, delegat del Vallès Oriental,​ es va reunir amb José Antonio Montero Domínguez, alcade de Montornès del Vallès i Jordi Delgado Mengual, primer tinent d'alcalde i regidor delegat de l'Àrea de Acció Social de l'Ajuntament.

La Comissió Territorial va presentar els serveis que ofereix la Delegació, per cercar sinergies a l'hora d'afrontar els reptes de la rehabilitació energètica. També es va fer referència a la formació tècnica i a les jornades adreçades al ciutadà per conscienciar en el manteniment dels edificis. Es va explicar quin és el perfil professional del tècnic de capçalera, la borsa de treball d'aparelladors, i el funcionament dels IIT, així com els tallers per a escoles de primària que es realitzen.​ Des de l'Ajuntament es va fer especial menció a les posibles accions per dur a terme ​la rehabilitació d'edificis dels diferents barris del municipi.​