11/3/2022
Ajuda humanitària a Ucraïna

 La Delegació finança un comboi d’ajuda humanitària a Ucraïna

Els companys David Guri Lambea i David Martínez Cenador, col·legiats del Vallès Oriental, porten ajuda humanitària a Ucraïna i refugiats de la guerra a Catalunya.
​​El Col·legi d’Arquitectes Tècnics de Barcelona (CAATEEB) ha finançat un comboi de tres furgonetes amb aliments, medicines i material sanitari amb destí a Ucraïna. D’aquesta manera dóna suport a la iniciativa humanitària de David Guri Lambea i David Martínez Cenador, membres de la delegació del CAATEEB al Vallès Oriental. L’expedició va sortir el 9 de març des de Granollers amb direcció a Cracòvia i la frontera amb Polònia.

A la seva tornada, el comboi ha portat cap a Granollers i altres destinacions, un grup de refugiats format per gent gran i infants per ser acollits a diferents parts de Catalunya. En total han recorregut més de 5.000 quilòmetres per donar sortida i asil a aquests refugiats.​

Segons Celestí Ventura, president del CAATEEB, “amb aquesta decisió els arquitectes tècnics mostren el seu compromís solidari amb les persones afectades per la tragèdia que assola Europa de l’est”.