22/9/2021
SESSIÓ DE TREBALL

 Reunió de la sectorial de construcció amb l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

El passat dia 21 de setembre va tenir lloc una nova reunió de la Sectorial de Construcció, aquesta vegada amb l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

​​​Una representació de la sectorial de Construcció de la FEGP, formada per la Sra. Rosa Jorba, Directora General de la FEGP, el Sr. Eduard Brull, vicepresident  de la FEGP i responsable de la sectorial, el Sr. Josep Orriols en representació del CAATEEB, es va reunir amb el Regidor d'urbanisme de l'Ajuntament de Vilafranca, el Sr. Francisco Romero i el Sr. Joan Manel Montfort, Regidor de Comissió Econòmica i Comerç, per continuar amb la ronda de visites als Ajuntaments de les comarques del Garraf, Alt penedès i Baix Penedès. 

La trobada va servir  per, entre d'altres temes,  demanar l'agilització de tramitació de llicències per tal d'afavorir la represa de l'activitat a la vegada que es puguin complir els  terminis per accedir als ajuts dels Fons europeus, fent propostes com els informes previs, així com propostes tècniques que facilitin el compliment de les normatives existents i en facilitin de noves.

Les propostes van tenir una bona rebuda per per part de l'administració i compromís per treballar plegats. ​

​​​