4/4/2022
2a calçotada de l'Alt Penedès-Garraf

 11 Trobada de la Delegació de l'Alt Penedès-Garraf

El passat dissabte 2 d'abril, els companys de la Delegació de l'Alt Penedès-Garraf van gaudir de la seva 11a trobada amb una calçotada a la Masia La Torre del Gall a Sant Cugat Sesgarrigues.

​​​​​​​​La Delegació de l'Alt Penedès- Garraf del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona va celebrar, el passat dissabte 2 d’abril, la seva 11 edició de la trobada anual a Sant Cugat Sesgarrigues. La Torre del Gall va ser l'escenari per celebrar una calçotada amb les famílies i els  companys i amb moltes sorpreses.

Van presidir l'acte el Sr. Celestí Ventura Cisternas, President CAATEEB, la Sra. Meritxell Bosch Gibert, Delegada de l'Alt Penedès-Garraf, el Sr. Francisco Romero Gamarra, Primer Tinent d'Alcalde, Acció Territorial i Serveis Urbans de Vilafranca del Penedès i la Sra. Ma. Antonia Admetlla i Salvatella. Primera tinent d'alcalde Sant Cugat Sesgarrigues. Regidora de Medi ambient.

També van comptar amb la presència del Sr. Teo Muniategui en representació del  Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials i la Sra. Teresa Gil en representació del Gremi de constructors del Garraf.

Després de l'aperitiu de benvinguda, que degut al mal temps no van poder fer als jardins de la masia, es va fer entrada a la sala La Torre on van tenir lloc els parlaments i el reconeixement al  Ferran Fores i Jose Antonio Ramirez, col·legiats amb 50 i 25 anys de professió respectivament, seguit de la calçotada i el dinar. 

Sembla que va ser una trobada entranyable, amb música en viu, monitors infantils i com sempre el sorteig finals amb regals per a tothom.

Us esperem de nou l'any vinent!​I​matges de la trobada

​​